29.03.2022 Yleinen

Tervetuloa Turun toimipisteelle!

Kevään myötä Turun yksikössä päästään käynnistelemään monenmoista toimintaa.

Drop in jatkuu tuttuun tapaan tiistaisin klo 14-18, jonka aikana olet tervetullut piipahtamaan ilman ajanvarausta. Tarjolla turvallista yhdessäoloa, kahvittelua, pientä syötävää, keskusteluapua, neuvontaa sekä terveyspalveluja. Voit myös tulla vain hakemaan turvaseksimateriaaleja. Turun toimipiste on avoinna joka arkipäivä, mutta muina päivinä kannattaa olla etukäteen yhteydessä ja varmistaa että olemme paikalla!

Uutena toimintana järjestämme viikoittaista yhteisöllistä toimintaa. Jatkossa aina tiistaisin tehdään yhdessä jotain mukavaa klo 12.30-14.00. Tämän jälkeen drop in jatkuu klo 18 saakka. Yhteisöllinen toiminta on avointa kaikille seksi- ja erotiikka-alalla toimiville ihmisille, ja voit osallistua oman mielenkiintosi mukaan. Tekeminen vaihtuu viikoittain, ja sitä suunnitellaan yhdessä kävijöiden kanssa. Tällä hetkellä suunnitelmissa on mm. ruuanlaittoa, suklaan maistelua, kävelyretkiä, korupaja, askartelua… Kaikki ideat ovat tervetulleita!

Torstaiaamuisin toimistolla kokoontuu Luetaan yhdessä-suomen kielen ryhmä. Ryhmä opiskelee kerran viikossa n. 2 tuntia kerrallaan, ja mukaan voi tulla milloin tahansa. Tunneilla harjoitellaan lukemaan, kirjoittamaan ja puhumaan suomea. Ryhmän opettajat ovat Luetaan yhdessä-verkoston vapaaehtoisia.

Turussa kokoontuu myös itseohjautuva vertaisryhmä kerran kuussa. Ryhmä on avoin, mutta jos olet kiinnostunut osallistumaan, ota yhteyttä Turun yksikön työntekijöihin lisätietojen saamiseksi!

Säännöllisen toiminnan lisäksi Turussa järjestetään kevään ja kesän aikana retkiä ja tutustumiskäyntejä eri paikkoihin. Huhtikuussa tulossa mm. burlesque-tanssitunti! Ilmoittelemme tulevista tapahtumista nettisivujen palvelukalenterissa sekä toimiston ilmoitustaululla. Voit aina kysäistä työntekijöiltä mitä on tulossa!  

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Jos haluat varata ajan seksitautitesteihin tai yksilötapaamiselle, ota yhteyttä toimiston numeroon, varaa aika chatin kautta tai soittele tutulle työntekijälle!

terveisin, Turun työntekijät Liisa, Jackline, Minna sekä sosionomiopiskelija Jenna

Turun toimipiste: Yliopistonkatu 24 A 18, 5.krs. p. 0444938989