Ota yhteyttä

Voit lähettää palautetta tai kysymyksiä Ota yhteyttä -lomakkeella. Parhaiten saat yhteyden soittamalla arkipäivisin yksiköiden puhelinnumeroihin. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön vastaajaan tai tekstiviestillä, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Ajankohtaiset infopäivitykset kaikista toiminnoistamme löydät kotisivujemme palvelukalenterista https://protukipiste.fi/palvelukalenteri Voit seurata meitä myös somessa: FB ja Instagram/protukipiste

Voit lähettää palautetta tai kysymyksiä Ota yhteyttä -lomakkeella. Jos haluat meiltä henkilökohtaisen vastauksen, niin täytä lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi ja halutessasi myös nimesi. Itse viesti tulee perille myös ilman nimi- ja osoitetietoja. Vastaamme Ota yhteyttä -lomakkeen kautta tulleisiin viesteihin 1-2 viikon sisällä. Jos kysymyksesi koskee tukea tai neuvontaa, niin parhaiten ja nopeiten saat vastauksen soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin alla oleviin yksiköiden puhelinnumeroihin.

Jos asiasi ei voi odottaa: soita meille +358 40 650 3705 (Helsinki), +358 45 265 0480 (Tampere) tai +358 44 493 8989 (Turku).
Vastaamme arkisin mahdollisuuksien mukaan. Meille voi laittaa myös tekstarin!