Yhteisöllinen toiminta

Pro-tukipisteellä seksi- ja erotiikkatyötä tekevät ihmiset ovat keskeinen osa järjestömme toimintaa tasavertaisina ja aktiivisina vaikuttajina. Järjestämme erilaista toimintaa, johon kaikki seksi- ja erotiikka-alan työtä tekevät tai aiemmin tehneet voivat osallistua oman mielenkiintonsa mukaan. Toimintamme perustuu yhteiseen tekemiseen ja dialogisuuteen: vertaistoimijat, yhteisöjen jäsenet ja työntekijämme suunnittelevat ja toteuttavat toimintaa yhdessä. Tervetuloa mukaan rakentamaan yhteisöllistä toimintaa kanssamme!

Ohjattu ryhmätoiminta

Järjestämme erilaisia virkistysaktiviteetteja, keskustelutilaisuuksia ja retkiä. Voidaan käydä yhdessä esim. keilaamassa, teatterissa, museoissa, leffassa tai luontoretkellä. Organisoimme myös eri alojen asiantuntijoita puhumaan yhteisölle tärkeistä teemoista, mm. seksuaaliterveys, yritystoiminta, neurokirjo, kehon ja mielen hyvinvointi, BDSM, seksityölainsäädäntö Suomessa ja hätäensiapu. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan vastaamaan yhteisöstä nouseviin erilaisiin tarpeisiin. 

Omaehtoinen toiminta

Tuemme vertaisten omaehtoista toimintaa tarjoamalla tiloja, asiantuntijatukea ja     koulutusta. Haluamme edistää yhteisöllisyyttä ja osallisuutta tarjoamalla resursseja ja mahdollisuuksia oman toiminnan kehittämiseen ja hyvinvointiin seksi- ja erotiikka-alalla. 

Ryhmätoiminta verkossa

Voit osallistua yhteisölliseen toimintaamme myös verkossa! Tarjoamme ryhmätoimintoja virtuaalisessa ympäristössä, jossa voit löytää tietoa ja osallistua keskusteluihin oman mielenkiintosi mukaisesti. Pro-tukipisteen Discord-palvelimella toimivaa yhteisö kasvaa vuosi vuodelta ja sitä pyöritetään yhteisvoimin vertaisvapaaehtoisina toimivien moderaattoreiden kanssa.  

Liity joukkoon, jos haluat tavata muita alalla työtä tekeviä ja toimia yhdessä. Rakennetaan yhdessä hyvinvoivaa yhteisöä. Et ole yksin! 

Yhteisöllisestä toiminnasta verkkoympäristössä löydät enemmän tietoa täältä.

"Tykkään siitä miten Discordissa toimiva ryhmä on avannut mahdollisuuden verkostoitua uusien kollegoiden kanssa ympäri Suomea, mikä ei muuten olisi ollut luultavasti mahdollista. On aina ilo huomata myös se ettei ole yksin miettimässä ja kokemassa näitä asioita, mitä seksi- ja erotiikka-alalla kohtaa. Ajatus siitä että on oma lauma, jossa saa olla oma itsensä, lämmittää mieltä!"

Verkkoryhmään osallistunut seksityöntekijä