Yhteisöllinen toiminta

Pro-tukipisteen yhteisöllisessä toiminnassa seksi-ja erotiikkatyötä tekevät ihmiset ovat tasavertaisina ja aktiivisina vaikuttajina osa järjestömme toimintaa.

Järjestämme erilaista ryhmämuotoista toimintaa, johon seksi- ja erotiikka-alan työtä tekevät tai sitä joskus tehneet ihmiset voivat osallistua oman mielenkiintonsa mukaan. Koko toiminta perustuu yhdessä tekemiseen: vertaistoimijat, yhteisöjen jäsenet ja työntekijät suunnittelevat ja toteuttavat toimintaa yhdessä.

Omaehtoinen toiminta

Tuemme vertaisten omaehtoista toimintaa esim. tarjoamalla tiloja, tukea ja koulutusta.

Ohjattu ryhmätoiminta

Järjestämme monenlaista ryhmätoimintaa, virkistystä, keskustelutilaisuuksia ja retkiä seksi- ja erotiikka-alalla toimiville ihmisille, jotka haluavat tavata toisiaan ja toimia yhdessä.

Ryhmätoiminta verkossa

Yhteisöllisestä toiminnasta verkkoympäristössä löydät tietoa täältä.

Viikottaiset vertaistukitapaamiset Discord-palvelimella keskiviikkoisin klo 18-20. Ryhmä on tarkoitettu ainoastaan henkilöille, jotka tekevät erotiikka- tai seksityötä. Ryhmää ohjaavat työparina Pro:n työntekijä ja vertainen. Lisäksi järjestämme kuukausittain Discordissa teematorstai-iltoja, joihin kutsumme eri alojen asiantuntijoita alustamaan keskustelua ja vastaamaan kysymyksiin.

Discord-palvelimella toimivan ryhmän teemat ja ajankohdat löydät: Palvelukalenteri