Yhteisöllinen toiminta

Pro-tukipisteen yhteisöllisessä toiminnassa seksi-ja erotiikkatyötä tekevät ihmiset ovat tasavertaisina ja aktiivisina vaikuttajina osa järjestömme toimintaa. Järjestämme erilaista ryhmämuotoista toimintaa, johon seksi- ja erotiikka-alan työtä tekevät tai sitä joskus tehneet ihmiset voivat osallistua oman mielenkiintonsa mukaan. Koko toiminta perustuu yhdessä tekemiseen: vertaistoimijat, yhteisöjen jäsenet ja työntekijät suunnittelevat ja toteuttavat toimintaa yhdessä.

Ohjattu ryhmätoiminta

Järjestämme monenlaista ryhmätoimintaa, virkistystä, keskustelutilaisuuksia ja retkiä seksi- ja erotiikka-alalla toimiville ihmisille, jotka haluavat tavata toisiaan ja toimia yhdessä.

Omaehtoinen toiminta

Tuemme vertaisten omaehtoista toimintaa esim. tarjoamalla tiloja, tukea ja koulutusta.

Ryhmätoiminta verkossa

Yhteisöllisestä toiminnasta verkkoympäristössä löydät tietoa täältä.

"Tykkään siitä miten Discordissa toimiva ryhmä on avannut mahdollisuuden verkostoitua uusien kollegoiden kanssa ympäri Suomea, mikä ei muuten olisi ollut luultavasti mahdollista. On aina ilo huomata myös se ettei ole yksin miettimässä ja kokemassa näitä asioita, mitä seksi- ja erotiikka-alalla kohtaa. Ajatus siitä että on oma lauma, jossa saa olla oma itsensä, lämmittää mieltä!"

Verkkoryhmään osallistunut seksityöntekijä