Palvelut verkossa

Täältä löydät tietoa valtakunnallisista etäpalveluistamme. Voit varata ajan videotapaamiseen tai tulla Chat-päivystykseen juttelemaan. Etänä voit myös osallistua yhteisölliseen vertaistoimintaan Discord-alustalla.

Etätapaaminen videoyhteydellä

Henkilökohtaisessa videotapaamisessa voit keskustella Pro-tukipisteen työntekijän kanssa erityisesti seksi- ja erotiikkatyön tekemiseen liittyvistä asioista, mutta sinä itse määrittelet sen, mistä asioista haluat puhua. Helppokäyttöiseen etätapaamiseen tarvitset vain tietokoneen tai mobiililaitteen (älypuhelin, tabletti), jossa on kamera ja mikrofoni sekä internet-yhteyden. Videotapaamiset toteutetaan tietoturvallisella Ninchat-alustalla ja voit asioida nimimerkillä.

Etätapaamisilla tarjoamme myös konsultaatiota verkostoille ja eri alojen ammattilaisille.

Chat-päivystys

Pro-tukipisteen verkkosivuilla toimii chat-palvelu tiistaina, keskiviikkona ja torstaina klo 14-16. Chat-päivystyksessä tarjoamme matalan kynnyksen tukea ja palveluohjausta valtakunnallisesti. Voit siis asioida chatissä anonyymisti ja riippumatta siitä, missä päin Suomea (tai maailmaa) olet. Kanssamme voit keskustella erityisesti seksi- ja erotiikkatyön tekemiseen liittyvistä asioista ja jos kuulut kohderyhmäämme, voit halutessasi vaikka varata ajan anonyymeihin seksitautitesteihin toimipisteisiimme.

Yhteisöllinen toiminta Discordissa - keskiviikon keskusteluryhmä ja teematorstait

Viikottaiset vertaistukitapaamiset Discord-palvelimella keskiviikkoisin klo 18–20. Ryhmä on tarkoitettu ainoastaan henkilöille, jotka tekevät erotiikka- tai seksityötä. Puhekanavan rinnalla voi käyttää myös tekstikanavaa tekstin, kuvien ja GIF:ien avulla kommentointia/keskustelua varten. Ryhmää ohjaavat työparina Pro:n työntekijä ja vertainen.

Lisäksi järjestämme kuukausittain Discordissa Teematorstai-iltoja, joihin kutsumme eri alojen asiantuntijoita alustamaan keskustelua ja vastaamaan kysymyksiin. Vertaisryhmään osallistujilla on mahdollisuus vaikuttaa ryhmätapaamisten teemoihin. 

Discord-palvelimella toimivan ryhmän teemat ja ajankohdat löydät: Palvelukalenteri

KIINNOSTUITKO DISCORD-RYHMÄN TOIMINNASTA?

Jos haluat tietää lisää tai sinulla on idea, jonka haluaisit toteuttaa kanssamme niin ota meihin yhteyttä! Meiltä saat myös ohjeet, miten pääset mukaan verkossa toimivaan vertaisryhmään.

Helsinki/ Erja Aalto +358 40 725 0791 tai erja.aalto@protukipiste.fi