Kiinnostaako osallistuminen vertaistukiryhmään, mutta toimipisteet ovat liian kaukana? Vertaistukea voi saada ja antaa myös verkossa! Vertaisryhmä kokoontuu verkossa Discord-palvelimella joka keskiviikko klo 18-20.

Puhekanavan rinnalla voi käyttää myös teksti kanavaa tekstin, kuvien ja GIF:ien avulla kommentointia/keskustelua varten! Ryhmää on ohjaamassa Pro:n työntekijä ja vertainen.

Keskiviikkona 13.12 on puheryhmän aiheena aloittelijasta konkariksi. Seksi- ja erotiikka-alan työhön liittyy paljon ”hiljaista tietoa”. Tänään jutellaan yhdessä erityisesti asioista, joita aloittelijan on hyvä tietää. Millaisia asioita kannattaa tarkkaan harkita? Miten pidän kiinni omasta turvallisuudestani ja hyvinvoinnistani? Ja mitä kaikkea olisi hyvä tietää tietoturvallisuudesta? Millaisia vinkkejä sinulla on? Millaiset asiat näet tärkeänä ja haluat jakaa muiden kanssa?

Ryhmässä voidaan aina aiheesta riippumatta keskustella mistä tahansa teemasta, joka sinulla on mielenpäällä tai johon kaipaat vertaistukea.

Tervetuloa keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia aiheesta.