Kiinnostaako osallistuminen vertaistukiryhmään, mutta toimipisteet ovat liian kaukana? Vertaistukea voi saada ja antaa myös verkossa! Vertaisryhmä kokoontuu verkossa Discord-palvelimella joka keskiviikko klo 18-20.

Puhekanavan rinnalla voi käyttää myös teksti kanavaa tekstin, kuvien ja GIF:ien avulla kommentointia/keskustelua varten! Ryhmää on ohjaamassa Pro:n työntekijä Erja ja vertainen Minna.

Tänään aiheena ”seksityön dekriminalisaatio vs. seksinostokielto – lainsäädäntömallien vertailua”.” Illan asiantuntijavieraana on Hanna-Kaisa Ilanne, sosiologian maisterivaiheen opiskelija Itä-Suomen yliopistosta. Hanna-Kaisa on ollut Pro-tukipisteellä työharjoittelussa ja perehtynyt mm. Ruotsin ja Uuden-Seelannin seksityötä koskeviin lainsäädäntömalleihin. Millaiset teot ovat eri lainsäädäntömalleissa kriminalisoitu ja millaisina nähdään erilaisten lainsäädäntömallien seurannaisvaikutukset? Tätä tapaamista varten poistamme osallistujamäärän rajaamisen (10 ihmistä), jotta mahdollisimman moni mahtuu mukaan! Tervetuloa keskustelemaan tästä monien seksi-ja erotiikka-alan työtä tekevien ihmisten elämää ja oikeuksia koskettavasta aiheesta.