01.12.2021 Turku 12:30 - 17:00

WAM Spektri-näyttely ja tutustuminen Turun uusiin tiloihin

Turun Pro-tukipiste järjestää retken WAM Turun kaupungin taidemuseon näyttelyyn Spektri – Sukupuoli ja seksuaalisuus nykytaiteessa!

Museo ottaa näyttelyllä kantaa yhdenvertaisuuden puolesta ja tuo uusia ääniä aiheesta käytävään keskusteluun.  

Näyttelyssä on teoksia kuudeltatoista taiteilijalta, ja mukana on valokuva- ja videotaidetta, installaatioita, veistoksia ja ryijyjä. Teoksissa käsitellään sukupuolta, identiteetin kehitystä ja syrjinnän kokemuksia, mutta myös vapautumista ja nautintoa sekä läheisyyttä ja huolenpitoa. 

Tapaamme klo 12.30 WAM:n edessä osoitteessa Itäinen Rantakatu 38. Retki on osallistujille maksuton.

Näyttelyä on mahdollista kiertää omaa tahtiaan. Tasatunnein alkaa Minna Havukaisen videoteos, jossa kuullaan BDSM-kulttuurin edustajien ajatuksia kinkyydestä ja sen merkityksestä elämässä. Pyrimme osallistumaan tähän klo 13! Kesto 55min.

Näyttelyn jälkeen halukkaat ovat tervetulleita tutustumaan Turun yksikön uusiin tiloihin Yliopistonkadulle n. klo 15 alkaen! Tarjolla glögiä ja pientä naposteltavaa klo 17 saakka. 

Ilmoittaudu viestillä Minnalle p. 0406350412 pe 26.11. mennessä! Voit halutessasi osallistua vain näyttelyyn tai tulla pelkästään piipahtamaan toimistolla.

Tervetuloa!!!

Turun yksikön uusi osoite on Yliopistonkatu 24 A 18. Alhaalla on summeri, jossa lukee Pro-tukipiste. Toimistomme sijaitsee 5. kerroksessa. Hissi löytyy.